Waarom kinder kleding online kopen? 0
Waarom kinder kleding online kopen?

Gemakkelijk, snel en bevredigend. De pandemie heeft versneld wat onvermijdelijk leek. Waar hebben we het over? Natuurlijk, over online winkelen. Het blijkt een van de favoriete manieren van veel moeders te zijn om de garderobe van hun kinderen aan te vullen met kinderkleding en jurkjes voor meisjes. Waarom wint deze winkelttrend aan populariteit?

We houden van online winkelen! Wist je dat in 2022 maar liefst 75% van de Polen aangaf minstens één keer per maand online te winkelen? Bovendien blijkt uit onderzoek van CBRE dat kleding de meest bestelde producten online zijn – 58% van de respondenten gaf dit antwoord. De grootste groep die kleding online bestelt, zijn vrouwen tussen 25 en 44 jaar – 69% van de ondervraagden gaf dit aan.

Hoe zit het met kinderkleding? Volgens een onderzoek van Reporter Young koopt nog steeds 54,9% van de mensen fysiek in de winkel, terwijl 45,1% online bestelt. Dit resultaat suggereert echter dat de online winkelsector veel potentieel heeft. Vaak lagere prijzen en een groot assortiment in de webwinkel trekken steeds meer ouders aan om online te winkelen.

Zoals je ziet, is online winkelen voor de meeste Polen een dagelijkse bezigheid geworden, en het bestellen van truien, broeken, kindertruien of jurkjes voor meisjes via internet is een steeds populairdere winkelttrend. Waarom kiezen we zo graag voor deze manier?

5 redenen waarom het de moeite waard is om kinderkleding online te kopen Gemak Je kunt overal online winkelen waar je internet hebt. Je hebt er niet eens een laptop voor nodig! Tegenwoordig hebben veel online winkels hun websites aangepast voor mobiele browsers, dus je kunt gemakkelijk de mooiste jurkjes voor meisjes voor je dochter kiezen vanaf je eigen telefoon, terwijl je op de bank zit en samen naar tekenfilms kijkt.

Groot aanbod van stijlen en maten In een fysieke winkel moet je, voordat je bijvoorbeeld de juiste jurk voor een meisje voor een speciale gelegenheid vindt, de hele winkel doorlopen om het juiste rek met de collectie te vinden en vervolgens de juiste maat. Voeg daarbij de drukte van andere mensen die ook besloten hebben om te gaan winkelen. Klinkt als veel werk, toch?

Bij online winkelen heb je de hele collectie binnen handbereik. Bovendien kun je de juiste filters instellen, zodat je precies vindt wat je zoekt, bijvoorbeeld een jurk voor een meisje. In de webwinkel heb je ook alle maten beschikbaar, dus het is slechts een kwestie van de juiste optie kiezen en klaar.

Tijd en energie besparen Fysiek winkelen voor kinderkleding en jurkjes voor meisjes is altijd een grote onderneming. Stel je voor – je moet eerst de kinderen aankleden (en er is altijd wel eentje die op dat moment naar het toilet moet), dan jezelf, hen naar de dichtstbijzijnde winkel brengen, hen uitkleden, de kleding passen, weer aankleden, betalen, een ruzie sussen en uiteindelijk met de producten naar huis gaan. We worden al moe bij de gedachte, laat staan bij de uitvoering.

Door te kiezen voor online winkelen, bespaar je jezelf dit alles. De kinderen kunnen rustig alle kleding passen zodra het pakket bij jullie thuis arriveert. Je bespaart tijd, energie... en je eigen zenuwen.

Mogelijkheid om bestellingen terug te sturen Wat als blijkt dat het jurkje voor je dochter te klein is? Dat is precies het voordeel van een online winkel boven een fysieke winkel. Wettelijk heb je 14 dagen de tijd om het product zonder opgave van redenen terug te sturen, hoewel veel winkels veel ruimere termijnen bieden.

Heel vaak hoef je ook niet naar het postkantoor te rennen, omdat er een mogelijkheid is om het pakket door een koerier te laten ophalen.

Tevredenheid Winkelen is niet alleen bedoeld om in basisbehoeften te voorzien, maar het geeft ook veel plezier. Hoe zit dat met online bestellingen?

Volgens het rapport Digital Dopamine, waarin de resultaten van een onderzoek onder 1680 respondenten uit de VS, het VK, Brazilië en China werden gepresenteerd, zijn consumenten meer opgewonden wanneer hun aankopen per post aankomen dan wanneer ze fysiek winkelen. Dit antwoord werd gegeven door 76% van de mensen in de VS, 72% in het VK, 73% in Brazilië en maar liefst 82% in China.

Waarom zulke hoge resultaten? Dat heeft de natuur ons zo geprogrammeerd! Op het moment van bestellen en wachten op het pakket, scheidt het lichaam het hormoon dopamine af. Dit zorgt voor een gevoel van voldoening en euforie. Dus online winkelen verlengt deze positieve staat, die pas wordt verstoord door het banksaldo aan het einde van de maand. ;)

Zoya Fashion, oftewel elegante jurken voor meisjes binnen handbereik Om bovenstaande redenen hebben we de online winkel met jurkjes voor meisjes, Zoya Fashion, opgericht. We wilden vooral de toegang tot de nieuwste creaties voor veel gelegenheden voor je dochter vergemakkelijken. Hier vind je zowel jurken voor meisjes voor een bruiloft of comfortabele communiejurken voor meisjes, als ook dagelijkse outfits.

Bekijk nu de nieuwste collectie en zie hoe eenvoudig het is!

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium