Waar moet je aan denken bij het kopen van schoenen voor je kind? 0
Waar moet je aan denken bij het kopen van schoenen voor je kind?

Kinderschoenen zijn een van de belangrijkste kledingstukken waar elke ouder aandacht aan moet besteden. En het gaat hier niet alleen om hun uiterlijk en hoe ze passen bij de kindergarderobe! Goed gekozen schoenen hebben een enorme impact op de ontwikkeling en gezondheid van de kleine voetjes. Wat is dus belangrijk om te weten voordat je schoenen voor je kind koopt? Lees verder!

Lees verder »
Klein engeltje, oftewel de communie 2024 0
Klein engeltje, oftewel de communie 2024

Het is bijna zover, binnenkort breekt mei aan en daarmee begint het communieseizoen. Dit is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van je dochtertje - elk meisje wil er dan schitterend uitzien. Het is daarom de moeite waard om nu al na te denken over de styling voor deze grote dag van je kind.

Lees verder »
Hoe kleed je een meisje in een glamourstyle? Bekijk onze suggesties 0
Hoe kleed je een meisje in een glamourstyle? Bekijk onze suggesties

Rijke klassiekers - zo kun je glamourstijl in een notendop beschrijven. Elegantie die onopvallend de aandacht trekt met een delicate flits van pailletten of sieraden. De kwintessens van vrouwelijkheid en chic waar veel kleine meisjes van dromen als ze 'opgroeien'. Je kunt ze nu waarmaken door prachtige glamourstijlen te creëren met jurken voor meisjes.

Lees verder »
Jurken voor meisjes die graag schitteren! 0
Jurken voor meisjes die graag schitteren!

Elke ouder weet dat kinderen anders zijn - sommige zijn bescheiden en stil, terwijl de andere zelfverzekerd zijn, die graag in het middelpunt van de belangstelling staan en ... schitteren! Voor zulke kleine sterren is het de moeite waard om stijlen te kiezen waardoor ze niet alleen mooi, maar ook uniek aanvoelen.

Lees verder »
Wat moet een meisje dragen voor een bruiloft op koudere dagen? 0
Wat moet een meisje dragen voor een bruiloft op koudere dagen?

Bruiloften worden vaak ruim van tevoren gepland. Soms duurt het twee jaar! Daarom is het moeilijk te voorspellen wat het weer op deze specifieke dag zal zijn. Huwelijksceremonies worden meestal georganiseerd in het lente-, zomer- en vroege herfstseizoen. Ook dan speelt het weer echter graag parten. De trouwdag kan koel, regenachtig en winderig zijn.

Lees verder »
Een familie fotoshoot met een fotograaf - wat moeten kinderen dragen om de foto's er mooi uit te laten zien? 0
Een familie fotoshoot met een fotograaf - wat moeten kinderen dragen om de foto's er mooi uit te laten zien?

Heb je een familiefotosessie gepland met een fotograaf? Super goed! Zulke foto's zijn een geweldig idee voor het vastleggen van de momenten die je samen doorbrengt. Je zult zeker vaak door familiealbums bladeren en je die buitengewone momenten met verlangen herinneren. Ook als je kinderen het nest verlaten om op eigen houtje de wereld te verkennen.

Lees verder »
Welke stylingaccessoires moet een meisje kiezen? 0
Welke stylingaccessoires moet een meisje kiezen?

Wilt u dat uw dochter er op haar mooist uitziet in een meisjesjurk naar keuze? Kies er modieuze accessoires voor! Je hebt maar één armband of leuke sokken met pompons nodig om je outfit compleet te veranderen. Test, speel met mode en kijk welke accessoires het beste bij het karakter van je kind passen.

Lees verder »
Hoe de maat van kinderkleding kiezen? 0
Hoe de maat van kinderkleding kiezen?

Je hebt vast wel eens kleding voor een kind op internet gekocht - zoals een feestjurk voor meisjes in maat 134 - en bleek dat de mouwen te kort zijn of de taille te smal. Winkelen is vooral moeilijk als je de kleding van je baby niet meteen kunt passen, je hoeft alleen maar de garanties van de fabrikant op te nemen.

Lees verder »
Hoe kleed je een jongen voor een bruiloft? 0
Hoe kleed je een jongen voor een bruiloft?

Als het gaat om het kiezen van een meisjesjurk voor een bruiloft, lijkt de keuze voor de hand liggend - alles wat je nodig hebt is een feestjurk voor speciale gelegenheden, mooie schoenen en klaar! Maar als het onderwerp over een jongen gaat...

Lees verder »
Welk zomerjurkje voor meisjes? Natuurlijk met bloemen! 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Hoe warmer de dagen, hoe gewilliger we naar dit kledingstuk grijpen. Het is licht, luchtig, subtiel en meisjesachtig. Je kunt hem perfect matchen met extra accessoires, zoals een mooie hoed die je beschermt tegen de harde zon. Waar gaat dit over? Natuurlijk, over een jurk voor een meisje!

Lees verder »
Het is nu een jaar geleden! Hoe kies je een meisjesjurk voor zo'n belangrijke gelegenheid? 0
Het is nu een jaar geleden! Hoe kies je een meisjesjurk voor zo'n belangrijke gelegenheid?

Kijk je naar je dochtertje en vraag je je af wanneer die tijd is verstreken? Je hebt net een kleine baby in je handen gehouden en nu is je kind intensief de wereld aan het ontdekken en probeert zijn eerste stapjes te zetten. Dit is een speciale tijd voor een van hen - de eerste verjaardag van uw kind! Vier het om zo goed mogelijk herinnerd te worden.

Lees verder »
Hoe de viering van de Eerste Heilige Communie organiseren? 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

De Eerste Heilige Communie is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een kind. Afgezien van het hele heilige aspect, is het meestal het eerste grote feest in zijn leven, waarbij alle aandacht is gericht op een jong kind. Een familiefeest organiseren, een communiejurk kiezen is een echte uitdaging. Het is goed om je goed voor te bereiden op deze dag om mooie herinneringen op te doen.

Lees verder »
Een smaakvolle boho-huwelijk - welke jurk moet je kiezen voor je kind? 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Bruiloften in boho-stijl zijn een steeds vaker voorkomende keuze onder jonge stellen. Het uitgangspunt van de boho-stijl is eenvoud, verbondenheid met de natuur en het combineren van etnische, hippie- en zigeunerinvloeden. Dit is een stijl voor stellen die graag conventies doorbreken, creatief zijn en traditionele bruiloften niet hun stijl zijn.

Lees verder »
Hoe kunnen kinderen betrokken worden bij de bruiloft? 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Kinderen roepen meestal warme gevoelens op bij volwassenen en toveren een glimlach op hun gezicht. Vooral tijdens feesten zoals bruiloften is de aanblik ervan ontroerend. Bovendien blijven dergelijke momenten meestal in de herinneringen van gasten. Als u kinderen in uw gezin heeft, moet u hen erbij betrekken om te helpen tijdens deze belangrijke dag.

Lees verder »
Hoe kleed je een kind voor speciale gelegenheden? 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Voor een kind, net als voor een volwassene, is één feestjurk niet genoeg. Gedurende het jaar zal het deelnemen aan verschillende vieringen - die min of meer plechtig, op school, met familie of vrienden. Het is goed voor een meisjesjurk om dit karakter te weerspiegelen en het kind een gevoel van vertrouwen en vrijheid te geven.

Lees verder »
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium