Over ons

Er zit verborgen magie in de glimlach van een kind omdat het de hele wereld kan laten glimlachen.

feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind, doop jurken baby


ZOYA Kinderen - jurken zijn een charmante mix van je favoriete stijlen, van klassiek en sprookje tot gewaagd en glamoureus!

Tevredenheid van onze, vooral de jongste klanten, is voor ons het belangrijkste, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat bestellingen snel worden uitgevoerd en dat de aangeboden goederen van de hoogste kwaliteit zijn. Dankzij de inzet van onze professionals die graag advies geven, wordt winkelen in onze online winkel puur genieten.

 

Geschiedenis van ZOYA

In het begin werden onze kledingstukken buiten het land geproduceerd en deden we zelf de distributie. Ondanks de aanvankelijke moeilijkheden en beperkingen kreeg het ZOYA-bedrijf al snel erkenning onder ouders die op zoek waren naar originele en hoogwaardige kleding voor hun kinderen tegen een betaalbare prijs.

Met de tijd groeide het ZOYA-bedrijf en begonnen we geleidelijk aan onze winkels in Polen te openen en meer werknemers aan te nemen die ons hielpen bij het produceren en verkopen van kinderkleding. Naarmate het bedrijf groeide, kwamen er nieuwe uitdagingen op ons pad die de markt ons oplegde.

Een van deze uitdagingen was de economische crisis die de hele kledingbranche trof. Bedrijven begonnen hun winkels te sluiten en klanten stopten met het kopen van luxe kleding voor hun kinderen. ZOYA ondervond ook de gevolgen van de crisis, maar in plaats van op te geven, besloten wij als ouders van ons derde kind dat we ons nog meer moesten inzetten.

We begonnen op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen en voerden online verkoop in. Het was niet gemakkelijk om onze activiteiten naar internet te verplaatsen - vele slapeloze nachten en weinig vrije dagen per jaar. Dit alles om ons merk te behouden en verdere ontwikkeling mogelijk te maken.

Ondanks de crisis bleef het ZOYA-bedrijf altijd trouw aan zijn oorspronkelijke doel - het geven van vreugde aan kleine kinderen door formele kleding. Onze producten waren altijd gemaakt van de hoogste kwaliteitsmaterialen en ontwerpers probeerden elk detail te verzorgen, zodat de kleding niet alleen elegant was, maar ook comfortabel om te dragen.

Na jaren van hard werken en opofferingen werd het ZOYA-bedrijf een van de beste merken van formele kleding voor kinderen in Polen. Onze producten zijn nog steeds populair en de oprichters kijken met trots naar hun werk.

Deze korte geschiedenis van ons bedrijf gaat over passie, toewijding en geloof in dromen. Het gaat ook over het overwinnen van moeilijkheden en voortdurend streven naar perfectie. Dankzij onze vastberadenheid en onwrikbare wil is het ZOYA-bedrijf een van de beste merken van elegante kleding voor kinderen in Europa geworden, die zowel kinderen als ouders blij maakt en met trots wordt gekocht.We breiden de groep van onze klanten voortdurend uit en we zijn ook in andere landen:

ZOYA Tsjechië: www.zoyafashion.cz

ZOYA Duitsland: www.zoyafashion.de

ZOYA Slowakije: www.zoyafashion.sk

ZOYA Hongarije: www.zoyafashion.hu

ZOYA Verenigd Koninkrijk: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Oostenrijk: www.zoyafashion.at

ZOYA Polaska: www.zoyafashion.pl

ZOYA Portugal: www.zoyafashion.pt

ZOYA Italië: www.zoyafashion.it

ZOYA Finland: www.zoyafashion.fi

ZOYA Frankrijk: www.zoyafashion.fr

ZOYA Spanje: www.zoyafashion.es

ZOYA België: www.zoyafashion.be

ZOYA Denemarken: www.zoyafashion.dk

ZOYA Roemenië: www.zoyafashion.ro

ZOYA Bulgarije: www.zoyafashion.bg

ZOYA Litouwen: www.zoyafashion.lt

ZOYA Letland: www.zoyafashion.lv

ZOYA Estland: www.zoyafashion.ee

ZOYA Kroatië: www.zoyafashion.hr

ZOYA Ierlandwww.zoyafashion.ie

ZOYA Slovenië: www.zoyafashion.si

ZOYA Zweden: www.zoyafashion.se

ZOYA Griekenland: www.zoyapaidi.gr


Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via het contactformulier op info@zoyakinderen.nl


Winkelpersoneel

ZOYA Kinderen - feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind, baby jurken, doop jurken baby.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium