Klein engeltje, oftewel de communie 2024 0
Klein engeltje, oftewel de communie 2024

Het is bijna zover, binnenkort breekt mei aan en daarmee begint het communieseizoen. Dit is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van je dochtertje - elk meisje wil er dan schitterend uitzien. Het is daarom de moeite waard om nu al na te denken over de styling voor deze grote dag van je kind.

Wat te kiezen om modieus, comfortabel en praktisch te zijn? Wat zijn de communietrends voor 2024? Wat te doen met de outfit als een communiegewaad in de vorm van een albe van tevoren is opgelegd? Welke jurk moet je kiezen voor je dochter als aandenken aan de eerste heilige communie? Lees verder!

Hoe moet de ideale communiejurk voor een meisje eruitzien? De eerste heilige communie is een zeer opwindende gebeurtenis voor je kind. Na al lange tijd zich voor te bereiden op deze dag, oefenend met gebeden, versjes en de volgorde van gebeurtenissen tijdens de mis. Om je dochter een beetje te ontspannen tijdens deze stressvolle tijd, is het de moeite waard om je bezig te houden met wat meisjes het leukst vinden - het kiezen van een communiejurk!

Er zijn echter enkele richtlijnen die je moet volgen om ervoor te zorgen dat de gekozen outfit daadwerkelijk een communiejurk kan zijn. Wat zijn die kwesties?

Kleur van de outfit. De communiejurk voor een meisje moet wit zijn. Dit komt door de symboliek van deze kleur, die zuiverheid en onschuld betekent (zoals de ziel van een kind). Gelukkig zijn er veel tinten wit, dus je kunt gemakkelijk een outfit aanpassen aan het uiterlijk van je kind. Lengte. Voor communiejurken geldt: hoe langer de jurk, hoe beter. De styling voor dit evenement moet bescheiden zijn en het grootste deel van het lichaam bedekken. Kijk daarom naar modellen die op de knie of langer vallen. Accessoires. Onthoud dat dit de heilige communie is, geen bruiloft! Overdrijf dus niet met de overvloed aan decoraties en de hoeveelheid materiaal in de communiejurk voor een meisje. Comfort. Het comfort van je kind moet het belangrijkste zijn. Kies daarom voor eenvoudige modellen van communiejurken, zodat je dochter vrij kan spelen en dansen na het evenement.

Wat te doen als de parochie van tevoren een albe voorschrijft en je al een communiejurk voor een meisje hebt gekocht? Maak je geen zorgen - de outfit zal perfect van pas komen voor het familiefeest na de mis. Je dochter zal zich er zeker beter in voelen dan de hele dag in een albe.

Herinnering aan de heilige communie - koop een grotere jurk voor een meisje op voorraad of niet? Sommige parochies organiseren een jaar na de eerste heilige communie de zogenaamde herinneringsmis. Dit is een mis waarbij kinderen in feestelijke kleding of communie-alben dit belangrijke evenement herdenken. In zo'n geval hebben veel moeders twijfels over wat te doen met de communiejurk of albe?

Er zijn 2 oplossingen voor deze situatie:

Je kunt een maat grotere en iets langere jurk voor een meisje voor de communie of een albe kopen. Pas de outfit licht aan voor het evenement, zodat het kind niet struikelt over te veel stof. Volgend jaar, als je dochter is gegroeid, haal je de draad los en is de outfit klaar!

Dit heeft ook nadelen: op de dag van de eerste communie zal je dochter een niet-passende communiejurk hebben en je weet niet zeker of de gekozen maat volgend jaar zeker zal passen. Je kunt de outfit ook per ongeluk beschadigen tijdens het losmaken van de zoom.

Koop een nieuwe communiejurk voor een meisje of een albe in het jaar van het evenement. Nadelen? Je moet extra geld uitgeven, maar je hebt de zekerheid van een goede pasvorm van de outfit. Bovendien zal het een grote vreugde zijn voor je dochter als ze een tweede, modieuze jurk voor deze dag kan kiezen.

Hoe zorg je voor de communiejurk zodat deze tot die belangrijke dag meegaat? Heb je al een jurk voor een meisje voor de communie gekozen? Uitstekend! Om ervoor te zorgen dat je dochter er op haar best uitziet, moet je deze nu goed bewaren. Hoe doe je dat?

Hang de communiejurk aan een hanger. Hierdoor worden er geen kreukels en vervormingen op gevormd. Gebruik een hoes. Witte kleding verliest graag zijn kleur onder invloed van licht en stof. Om de onberispelijke witheid van de communiejurk te behouden, plaats je deze in een hoes. Hierdoor zal het er op die dag perfect uitzien! Als je het uiterlijk van de gekozen jurk voor een meisje voor de communie een beetje wilt opfrissen, behandel deze dan de dag voor het evenement met een verticale stoomreiniger. Maar voordat je begint, controleer je het etiket zorgvuldig en maak je jezelf vertrouwd met de symbolen erop.

Voor meer advies over het wassen en bewaren van jurken voor meisjes, nodigen we je uit om onze andere artikelen te lezen:

Hoe bewaar je jurken voor meisjes zodat ze hun vorm lang behouden? Hoe was je een jurk voor een meisje zodat deze bij veel gelegenheden kan worden gedragen? Witte jurken voor meisjes - is dat een goede keuze?

Communietrends 2024, wat voor soort jurken voor meisjes zullen in de mode zijn dit seizoen? Wat zal modieus zijn tijdens de communie 2024? Dit seizoen staat in het teken van eenvoud en klassieke stijl. Maar dat betekent niet dat de communiejurken voor meisjes dit jaar saai zullen zijn!

Wat betreft de snit, lange maar enkelvrije, losse modellen met een sjerp in de taille zijn in de mode. Het bovenste deel van de jurk voor een meisje is glad, terwijl de onderkant delicaat tule is. Er zijn ook delicate stiksels aan de zoom van de outfit. De meest gedecoreerde delen zijn meestal de mouwen, halslijn of taille, waardoor de jurk een uniek karakter krijgt. Elegant, meisjesachtig en bescheiden.

De meest modieuze modellen communiejurken voor meisjes bij Zoya Fashion Bekijk onze nieuwste collectie communiejurken 2024 en kies een outfit waarin je dochter zich een klein engeltje zal voelen! Welke modellen raden we het meest aan?

Ayla De jurk voor een meisje Ayla past perfect in de huidige communietrends 2024. Wat haar onderscheidt van andere outfits en haar echt speciaal maakt, is de delicaat met diamanten versierde sjerp in de taille en veervormige mouwen. Dit maakt het geheel licht en zeer romantisch.

Elida Zijn de regels voor het uiterlijk van de communiejurk voor een meisje bij jullie vrij streng? Elida is hier perfect voor! De licht glanzende bovenkant met delicate kristallen bij de halslijn combineert perfect met de vallende tule onderkant. Dit zal een prachtige outfit zijn voor zo'n belangrijk evenement!

Lara Meisjesachtig, bescheiden, gewoon perfect - dat is de communiejurk Lara. Waarom zou je het kiezen voor de eerste heilige communie van je dochter? Dankzij de delicate tule ruches op de schouders en aan de onderkant van de outfit zal je kind er schitterend en tegelijkertijd subtiel uitzien. Dit is de perfect gekozen styling voor zo'n feest.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium