Hoe kleed je een kind voor speciale gelegenheden? 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Voor een kind, net als voor een volwassene, is één feestjurk niet genoeg. Gedurende het jaar zal het deelnemen aan verschillende vieringen - die min of meer plechtig, op school, met familie of vrienden. Het is goed voor een meisjesjurk om dit karakter te weerspiegelen en het kind een gevoel van vertrouwen en vrijheid te geven.

We zullen ze benadrukken door de juiste snit, materiaalsoort, versieringen en kleuren te kiezen. Hieronder vindt u enkele tips die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste meisjesjurk voor de gelegenheid.

Meisjes Jurken voor de feestdagen

Degenen die in een familiale omgeving of thuis worden doorgebracht, stellen ons in staat om een iets meer ontspannen snit en ontwerp te hebben, maar roepen een warme, hartelijke sfeer op. Het is de moeite waard om een jurk te kiezen in kleuren die verband houden met vakanties - rood, marineblauw, groen of goud. Jurken met lange mouwen, velours en zelfs gebreide zullen ook beter werken. Een goede keuze kan bijvoorbeeld een rood gebreide Nel jurk, een Ana rode wijn jurk of een Ines jurk zijn.

Meisjes Jurken voor bruiloften en bals

In dit geval mogen we ons wat meer waanzin permitteren. In plaats van vloeiende materialen kunnen we kiezen voor een lichte, tule afwerking - effectief, maar met veel bewegingsvrijheid bij het dansen en spelen. We kunnen ook kiezen voor iets meer expressieve snitten en kleuren. Meisjesjurk voor een bruiloft ziet er geweldig uit, zowel in de traditionele kleur poederroze (zoals de Chantal-jurk met een asymmetrische zoom) als in een gewaagde fuchsia-kleur.

Jurken voor verjaardagsfeestjes

Men mag ook de mobiliteit en spontaniteit van kinderspellen niet vergeten. Een meisjesjurk moet al deze ontberingen doorstaan en bovendien absoluut comfortabel zijn. Het is daarom de moeite waard om iets lossere mouwloze modellen en een katoenen voering te overwegen die aangenaam is voor het lichaam.

De Ismena tule jurk of de zeer meisjesachtige Naomi jurk zullen ons uitzonderlijk comfort bieden. Deze twee charmante suggesties van jurken voor meisjes benadrukken perfect de natuurlijkheid en pretentie van kinderen.

Meisjes Jurken voor schoolfeesten

Laten we voor schoolapps en gala's kiezen voor meisjesjurken met eenvoudige snitten en pastelkleuren. Aan de ene kant om het belang van plaats en tijd te benadrukken, en aan de andere kant - we zullen het kind niet overstelpen met een traditionele, versleten academische granaat. In dergelijke situaties werken trapeziumvormige snitten of jurken die in de taille zijn gesneden en met een wijdere zoomlijn goed.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium