Hoe een meisje te kleden voor een bruiloft? Het zal in het seizoen 2022 in de mode zijn 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Het is gemakkelijk om overboord te gaan bij het kiezen van een meisjesjurk voor een bruiloft. Door het ontbreken van een uniforme dresscode voor kinderen kleden we onze kinderen vaak te veel, of juist juist - we richten ons op een stereotiepe, lieve stijl. Ondertussen stelt kindermode ons in staat om meer vrijheid te hebben, te spelen met stijlen en kleuren. Jurken voor meisjes kunnen stijlvol zijn en tegelijkertijd geschikt voor de leeftijd van het kind.

Jurken voor bijna volwassen meisjes

Kindermodetrends gaan al een tijdje om vormeloze en zelfs enigszins rommelige stijlen te doorbreken. We ontmoeten steeds meer meisjesjurken die zijn gemodelleerd naar projecten voor volwassenen. Natuurlijk zijn ze aangepast zodat ons kind er niet karikaturaal of ongepast uitziet voor zijn leeftijd.

Daarom is het de moeite waard om gematigd te zijn bij het kiezen van een meisjesjurk. Wees niet bang voor versieringen op jurken zoals veren, tule, ruches, pailletten of kant. Dit zijn modieuze accessoires die kinderjurken verlevendigen en een feestelijke uitstraling geven.

Een goed ontworpen meisjesjurk moet echter harmonieus zijn. Als we bijvoorbeeld kiezen voor de recent modieuze transparante mouwen, kiezen we voor een eenvoudige, opgebouwde top - net als in onze marineblauwe Luna-jurk. We kunnen het evenwichtsprincipe ook in andere gevallen volgen door te kiezen voor:

  • een elegante onderkant van de jurk met een elegante top of omgekeerd - het glanzende paillettenlichaam van de Ana-jurk in combinatie met een delicate rok wekt niet de indruk van overdrijving.

     

  • Zichtbare, veelkleurige accenten - pofmouwen afgezet met pailletten in de jurk van Natalie zullen de jurk van het kind onderscheiden met sprookjesachtige kleuren, maar zullen niet de indruk wekken dat het kind niet naar een bruiloft gaat, maar naar een verkleedfeestje .

     

  • Een karakteristieke stof of kleur in combinatie met een eenvoudige snit - levendige of felle kleuren in combinatie met een universele snit voor meisjesjurken zijn perfect voor meisjes die van comfort en bewegingsvrijheid houden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de gewaagde fuchsia Fabienne-jurk of de gebloemde Naomi-jurk.

     

Zo zullen we onze kinderen niet alleen elegant kleden, maar ook hun verwachtingen niet teleurstellen. We mogen niet vergeten dat de bruiloft voor de meesten van hen het eerste "echte" bal is.

Wit niet alleen voor de bruid

Een witte of crème trouwjurk is een echte faux pas. In het geval van kleine meisjes mogen we ons echter wat meer vrijheid gunnen.

Witte jurken voor meisjes doen geen pijn aan de ogen, vooral als het kind als bruidsmeisje optreedt. Ze zijn ook delicaat en benadrukken perfect het karakter van het kind, waarbij wit past, ongeacht de gelegenheid. Voor eenvoudige en pretentieloze jurken, zoals de Chantal-tulejurk of de Emilie-jurk, is het ook gemakkelijk om kleurrijke accessoires te kiezen die de witte communiekleur zullen doorbreken en de hele styling een elegante toon geven.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium