Jurken voor meisjes die graag schitteren! 0
Jurken voor meisjes die graag schitteren!

Elke ouder weet dat kinderen anders zijn - sommige zijn bescheiden en stil, terwijl de andere zelfverzekerd zijn, die graag in het middelpunt van de belangstelling staan en ... schitteren! Voor zulke kleine sterren is het de moeite waard om stijlen te kiezen waardoor ze niet alleen mooi, maar ook uniek aanvoelen.

Voor welke gelegenheden kun je je kind een sprankelend meisjesjurkje aankleden? Waar moet je op letten bij zo'n styling? Welke modellen vind je in de ZOYA collectie?

Antwoorden op deze en andere vragen vind je in dit artikel. Lees verder!

 

Soorten glinsterende meisjesjurken

Dit soort jurken verschillen niet alleen in de snit en stijl, maar ook in het materiaal dat ze moet laten glanzen. Meestal kun je op de markt 2 soorten glanzende jurken voor meisjes ontmoeten:

 • Jurk met pailletten - een jurk in deze stijl krijgt, afhankelijk van het aantal pailletten, een discokarakter. Pailletten reflecteren het licht zeer intensief, zodat je zeker weet dat je dochter in deze stijl al van een afstand zichtbaar is.
 • Jurk met kralen - dit type snit heeft meestal een delicate gloed, bijvoorbeeld dankzij kleine parels. Hierdoor is de meisjesjurk onopvallend en tegelijkertijd zeer elegant.

 

Glanzende meisjes jurk - voor welke gelegenheid is hij het beste?

Het hangt af van de schittering van de jurk! Hoe minder glitter, hoe meer gelegenheden je een meisjesjurk voor je dochter kunt kiezen.

Ingetogen jurken voor meisjes met een delicaat patroon van pailletten of kralen zullen de schoonheid van de styling perfect benadrukken en zullen je in staat stellen om je te onderscheiden van de rest. U kunt zo'n jurk voor uw kind dragen voor bruiloften en verjaardagen, doopfeesten en themaballen.

We raden gedurfdere stileringen aan voor verjaardagen en themafeesten. Zeer glanzende meisjesjurken kunnen ook een goed idee zijn voor een bruiloft. Tijdens meer plechtige familieaangelegenheden, zoals de communie of de doop, is het echter beter om andere feestjurken voor meisjes te kiezen om de hoofdpersonen van het evenement niet te overschaduwen.

 

Wat moet je weten voordat je een sprankelende meisjes jurk koopt?

 • Materiaal. Het is belangrijk dat de meisjes jurk van natuurlijke materialen is gemaakt om huidirritatie te voorkomen.
 • Naai methode. Extra patronen gemaakt van pailletten of kralen zijn ook meer plaatsen waar u specifieke zomen kunt vinden. Kijk goed naar de naden waar de glimmende elementen zitten en zorg ervoor dat ze je huid niet beschadigen.
 • Jurk gesneden. Pailletten en kralen zijn slechts accessoires die de hele styling aantrekkelijker moeten maken. Bedenk in wat voor jurken je dochter zich prettig zal voelen tijdens spelletjes en dansen.
 • De leeftijd van het kind. Jurken voor meisjes met pailletten of kralen worden aanbevolen voor oudere kinderen. Kleine meisjes kunnen zichzelf per ongeluk krabben aan uitstekende elementen, en baby's van enkele maanden oud kunnen ze zelfs inslikken, wat een enorm gevaar voor hen is!
 • Voorkeuren van kinderen. Een glanzende meisjesjurk is een zeer gewaagde stijl, dus je moet ervoor zorgen dat je dochter hem zeker zal aantrekken. Voordat je eindelijk een jurk kiest, stel je een paar patronen voor aan je kind en beslis samen welke de perfecte zal zijn.

 

Wat in plaats van een sprankelende jurk voor meisjes? Zet in op glanzende accessoires!

Als je dochter niet voor een speciale gelegenheid uit wil gaan in een glanzende jurk en je toch wat glamour aan je styling wilt toevoegen, is het misschien de moeite waard om glanzende accessoires voor te stellen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Haarbanden voor meisjes, haarspelden of sieraden voor kinderen zijn perfect om de kinderjurk een beetje meer een feestkarakter te geven!

 

Welke glanzende meisjes jurk kies je uit ZOYA?

We zijn de meisjes die van gedurfde en onderscheidende stijlen houden niet vergeten! In de ZOYA-collectie hebben we ook verschillende suggesties voor glanzende jurken voor meisjes in verschillende snitten waar veel kleine dames verliefd op zullen worden. Wat vind je in ons aanbod?

 

Gedempte flits

Voor meisjes die willen schitteren maar de gelegenheid een meer ingetogen look vereist, hebben we jurken voor meisjes met een delicaat patroon van pailletten of kralen.

Onder de ZOYA-modellen vindt u:

 • Rosalia, die bestaat uit fijne, enkele stroken pailletten aan de boven- en onderkant van de jurk.
 • Valerie is een voorstel waarbij de onderkant van de jurk erg decoratief is, dus aan de bovenkant hebben we alleen een delicaat maar zichtbaar patroon van pailletten gebruikt.
 • Amy heeft een mooie afwerking aan de zoom van de jurk in kleine glinsterende pailletten.
 • Bij Fabienne hebben kralen een decoratieve functie die het rijke kant prachtig benadrukt.

 

Een beetje meer glans...

Als je je wat meer waanzin kunt veroorloven, kun je kiezen uit de volgende patronen:

 • Alisa is gemaakt voor meisjes die graag schitteren met een delicate gloed. Zilveren sterren reflecteren het licht subtiel en door de eenvoudige snit van de jurk kun je hem bij vele gelegenheden dragen.
 • Floria is een jurk voor meisjes met een delicate glans. Het was gemaakt van glanzend materiaal en de tule aan de onderkant van de jurk was bovendien versierd met glitter - als magisch stof van een fee.
 • In de Provence is een sterk en glanzend accent een riem met pailletten, die een waardige en elegante strik aan de achterkant van de jurk creëert.
 • Lily is een aanbod voor kleine danseressen. De gecombineerde drie trapsgewijze lagen tule afgezet met pailletten - het schittert prachtig en schikt zich in de dans tijdens bochten en pirouettes!

 

Een echte glanzende prinses!

Deze kledingsuggesties zijn echte waanzin! Veel pailletten voor onderscheidende en gedurfde stileringen.

 • Ismena - meisjes jurk, perfect voor familiebijeenkomsten, bijvoorbeeld vakanties.
 • Bij Chloe is de hele bovenkant van de jurk afgezet met zilveren pailletten, waardoor de jurk zowel expressief als elegant tegelijk is.
 • De bovenkant van de jurk is gemaakt van pailletten en de onderkant is gemaakt van tule, waardoor het geheel licht en effectief is.
 • Natalie is een combinatie van klassiek en extravagantie - een eenvoudige, strakke jurk en twee lange mouwen met pailletten is een interessant voorstel voor styling, bijvoorbeeld voor de jaren 80.

 

Zoals je kunt zien, is de selectie van ZOYA-jurken voor meisjes enorm, dus aarzel niet en kies samen met je dochter het patroon dat het beste bij je past.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium