Is de jurk een goed idee als kerstcadeau voor een meisje? 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Een cadeau voor een kind - of het nu een jurk is of iets anders - moet in de eerste plaats een plezier voor hem zijn. Laten we niet proberen ons kind tot een prinsesje te dwingen, als het duidelijk een andere smaak heeft en liever een brandweerauto heeft dan zelfs de meest glamoureuze meisjesjurk.

Deze interesses worden echter duidelijk op de leeftijd van een paar jaar en we kunnen snel merken of we een kleine elegante dame worden die gretig naar de schoenen van haar moeder reikt en voortdurend haar poppen aankleedt. In dit geval is de jurk van het meisje een perfect kerstcadeau.

Meisjes Jurk - elke dag of op vakantie?

Bij het kiezen van een meisjesjurk voor een kerstcadeau moeten we ons natuurlijk laten leiden door de smaak van de betrokkene. Laten we het echter kritiekloos benaderen en alleen kiezen wat onze kinderen leuk vinden, vooral als ze een paar jaar oud zijn. Op deze leeftijd zal het kind geneigd zijn tot overdreven jurken die bekend zijn uit sprookjes - kilometers tule en kilo's pailletten. Aan de andere kant zullen eenvoudige, alledaagse jurken voor meisjes haar ook niet gelukkig maken.

Dus laten we een compromis sluiten - een meisjesjurk die glamoureus en elegant is, maar ook voor de meeste gelegenheden wordt gebruikt. Laten we het kind de kans geven om te pronken met een nieuwe jurk en deze te dragen voor de meeste familiefeesten - verjaardagen, eerste communies of bruiloften.

We kunnen met succes een snit kiezen die is aangepast aan de leeftijd van het kind en effectieve accessoires. Hun functies kunnen bijvoorbeeld worden vervuld door een grote gouden strik, een indrukwekkende verenjurk, een tijdloze jurk met een roze tulebodem of effectieve veren op de mouwen.

Een verfijnde jurk voor een ouder meisje

Meisjes van 10-12 jaar hebben al een beter gevoel voor stijl en zijn meer geïnteresseerd in mode. In hun geval kunnen we meer ingetogen modellen van meisjesjurken proberen, die lijken op de ontwerpen van de beste modehuizen. Zo'n meisjesjurk als kerstcadeau zal niet alleen het oog van de ontvanger strelen, maar zal ook het eerste "volwassen" geschenk zijn.

Laten we dus voor ogen houden dat oudere kinderen graag serieus genomen willen worden. In plaats van roze en uitlopende, volumineuze snitten, gaan we voor zwart, marineblauw en rood. Laten we er ook voor zorgen dat de jurk van het gekozen meisje stijlvolle elementen heeft die het middelpunt van de jurk zullen zijn. Een fluwelen jurk met spectaculaire uitsnijdingen op de schouders of een jurk met transparante tule mouwen zijn perfect voor deze rol. In dergelijke jurken zal ons kind zich zeker gewaardeerd en mooi voelen.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium