Hoe kunnen kinderen betrokken worden bij de bruiloft? 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

Hoe kunnen kinderen betrokken worden bij de bruiloft?

Kinderen roepen meestal warme gevoelens op bij volwassenen en toveren een glimlach op hun gezicht. Vooral tijdens feesten zoals bruiloften is de aanblik ervan ontroerend. Bovendien blijven dergelijke momenten meestal in de herinneringen van gasten. Als u kinderen in uw gezin heeft, moet u hen erbij betrekken om te helpen tijdens deze belangrijke dag.

Bruiloft processie

Laten we beginnen met de bruiloft. Je zorgt voor het interieur van de kerk. Mooie bloemen, tapijt naar het altaar. De gezichten van de gasten zijn naar u toe gericht. En voor je staan ze. Kleine kinderen die je als sprookjesfiguren naar het altaar leiden, met uitdrukkingen die iedereen raken. Soms zal het een lieve glimlach zijn, soms het gezicht van een kind dat overweldigd wordt door zijn rol. Zo kan uw bruiloft eruit zien. Onthoud echter dat u uw kinderen niet dwingt om deze rol te spelen. Niet iedereen zal zich er prettig bij voelen. Praat met de jongsten of ze je willen vergezellen op dit belangrijke moment en in welke rol ze zichzelf zien. Misschien plan je een jurk met een lange sleep en droomt een meisje ervan om die voor je te dragen. Het wordt een geweldige ervaring voor haar, en een onvergetelijk en speciaal moment voor jou.

Dansen, spelletjes

De eerste dans is uiteraard voorbehouden aan het bruidspaar. Maar misschien is het de moeite waard om te overwegen of u kinderen voor de volgende uitnodigt, vooral als er veel van hen op uw bruiloft zullen zijn. Iets oudere kinderen zullen zich waarschijnlijk niet meer schamen en zullen met plezier meedoen. Vooral meisjes schitteren graag op de dansvloer, zoals prinsessen. Als jongere kinderen zich ongemakkelijk voelen, kunnen hun ouders ook mee. Maak een grote cirkel en dans. Een must voor een melodie die bekend is bij kinderen - liedjes uit sprookjes zullen een geweldig idee zijn.

Foto's en video uit de eerste hand

Een professionele fotograaf en cameraman is praktisch een musthave tijdens een bruiloft. Als er echter schoolgaande kinderen in uw gezin zijn die interesse tonen in de camera, vraag hen dan om foto's te maken of zelfs een film te maken tijdens de ceremonie. De meeste kinderen vinden het leuk om foto's van volwassenen te maken. Het is een geweldig idee met alleen maar pluspunten. Niet alleen hoef je niet langer dan een maand te wachten op de fotobewerking, je ziet je ceremonie ook zeker vanuit een ander perspectief. Het is verbazingwekkend hoe kinderen de wereld anders zien dan volwassenen. Dergelijk materiaal kan een geweldig souvenir zijn - grappig en ontroerend tegelijk.

Er zijn veel ideeën om kinderen actief bij de bruiloft te betrekken. Maar onthoud dat iedereen er zin in moet hebben. Dit is de sleutel tot plezier.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium