De rol van het kleine bruidsmeisje op een bruiloft 0
meisjes jurken, feestjurken meisje, communie jurken, bruidsmeisjes jurken kind

De rol van het kleine bruidsmeisje op een bruiloft

Kleine meisjes dromen ervan om bruidsmeisje te worden op een bruiloft. Ze voelen zich dan gewaardeerd en belangrijk. Als er een meisje tussen de 3 en 9 jaar in je familie of vrienden is, kun je haar vragen om op te treden als het kleine bruidsmeisje op je bruiloft.

Is het de moeite waard om een klein bruidsmeisje te hebben om je te helpen?

Misschien zal het Kleine Bruidsmeisje je niet met al te veel dingen helpen, maar het zal je ceremonie zeker een bijzonder karakter geven. Het meisje in een lieve jurk met een engelengezicht zal de gasten zeker voelen en aan het lachen maken. Als je wilt dat je dierbaren je bruiloft als speciaal en onconventioneel herinneren, overweeg dan om een klein bruidsmeisje in te schakelen om te helpen. Het zal een grote eer zijn voor het meisje, en je zult zeker blij zijn om haar droom waar te maken.

Kleine bruidsmeisje taken

De taken die u aan het kleine bruidsmeisje toevertrouwt, moeten geschikt zijn voor de leeftijd. De jongste meisjes mogen op weg naar het altaar bloemen voor je gooien. Als je een lange sluier hebt, kan een kind van een paar jaar deze gemakkelijk dragen. Oudere meisjes, ongeveer 8-10 jaar oud, kunnen zelfs vragen om te lezen op de bruiloft of een psalm te zingen als ze muzikaal begaafd zijn. Het is de moeite waard om van tevoren met het kind te praten en te vragen hoe hij zichzelf in deze rol ziet. Dit minimaliseert het risico dat het kind op deze belangrijke dag van gedachten verandert of gestrest raakt door taken waarin het zich onzeker voelt.

Hoe kleed je het kleine bruidsmeisje aan?

De jurk van het kleine bruidsmeisje speelt een belangrijke rol. Het is de moeite waard om een meisjesjurk te onderscheiden van de massa en tegelijkertijd een gemeenschappelijk element te hebben met je accessoires. Meisjesjurken kunnen de stijl van de ceremonie benadrukken (bijvoorbeeld voor een bruiloft in boho-stijl is de Estelle-jurk van tule perfect). Draag je een kanten jurk, zoek dan een jurk met kanten top voor je kleine helper, zoals in het Margaret lichtroze model. Het is de moeite waard om accessoires aan te trekken, zoals een bloemenkrans, waarvan je een bruidsboeket krijgt. Als je van plan bent meerdere meisjes te betrekken voor de rol van het kleine bruidsmeisje, kies dan een model jurken of een gemeenschappelijk element, zoals een sjerp. Houd bij het kiezen van een jurk voor kinderen echter rekening met hun voorkeuren, zodat ze zich niet vermomd voelen. Dit zal hun gedrag beïnvloeden. Ga met het meisje naar de winkel, waar ze verschillende modellen kan passen. Een tevreden kind zal zijn belangrijke taak graag vervullen en je weet zeker dat de ceremonie eruit zal zien als een sprookje.

Advies over het bericht (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper Premium